torstai 1. marraskuuta 2007

Valokuvatorstain teema: Kuva jota kenenkään ei ollut tarkoitus nähdä

Tämä kuva on otettu kuluvan vuoden elokuussa, kun kamerani objektiivin moottori oli rikki. Joka kerran kun tarkensin, viime hetkellä kuva meni epätarkaksi. Lisäksi kuva on vinossa, minulla useimmiten vasemmalle. Kameran korjaus Turussa merkkikorjaamolla kesti KOLME, ymmärrättekö, kolme viikkoa!!!! Senkin ajan olisi voinut käyttää kuvaamisen opetteluun!
Kuvaa ei ollut tarkoitus näyttää kenellekään senkään vuoksi, että lapsia on trampoliinilla hieman enemmän kuin yksi, kuten turvamääräaykset edellyttävät. Ja vielä syntitaakkaa lisää se, että trampoliini on märkä. Lapsenlapset keksivät viime kesänä, kun kastelimme uudelleen istutettua nurmikkoa, että siirtämällä sadettajan tramppiksen alle siitä saa kivan, kylmän suihkun. Paras siis säilyttää anonyymiys!

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

En minä kyllä tuota kuvanlaatua tai vinoutta osannut arvostella. Ensinnäkin katseeni kiinnittyi tuohon isoon trampoliiniin ja liutaan lapsia. Kieltämättä aika hurjan näköistä. :/

Krisu kirjoitti...

Hyi-hyi, niin monta "syntiä" yhdessä kasassa! Ja sitten vielä epätarkka kuvakin vinossa! (Ai että mua naurattaa nää kaikkien meidän kuvat! :D)

Anonyymi kirjoitti...

Lapsilla on ollut varmaan hauskaa.

Ursula kirjoitti...

Tarjuska, usko vaan että koko kesän on taas ollut hurja meno päällänsä...

Krisu, kyllä muakin naurattaa nää meidän kuvat... inspiroiva aihe..

Oikein oivallettu, Hilkka! Lapsilla on meillä aina hauskaa, pidämme kovasti lapsistamme ja ihanista lapsenlapsista. Heille on täällä oma huone, trampoliini, hiekkalaatikko, kesällä peitteitä ja mattoja majan rakentamista varten, suikepulloja vesisotaa varten jne....

Anonyymi kirjoitti...

Jostain syystä minun silmäni tarttui tuohon lapsien lukumäärään trampoliinilla. Mutta epäilemättä heillä on ollut hauskaa.

(olisipa muuten minullakin voinut olla tällaisia monilapsisia trampoliini-kuvia ;) )

Ursula kirjoitti...

Kiitos kommentista! Hyvin on trampoliinilla pystynyt neljäkin muksua, mutta yleensä siellä on pari kaverusta kerrallaan, tosin vesitilanteessa heitä voi olla neljä-kuusikin. Mutta silloin joku vanhemmista tai isovanhemmista seuraa leikkejä, etteivät mene överiksi.

Varmaan lentokoneesta kesäpihat näyttävät hauskoilta sinisine ympyröineen : )